iphone xs max näytön koko

1 IPhone 11 pro iPhone 13. Panssarilasi on huomaamaton eikä sumenna puhelimen näyttöä.


Apple Iphone Xs Max Dual Sim 4gb Ram 64gb Halvin Hinta Katso Paivan Tarjous Hintaopas Fi

Apple on päivittänyt XS Maxin prosessorin A12 Bionic Chip -versioon joka on miltei yhtä nopea kuin pöytätietokoneet.

. Koko ja paino vaihtelevat kokoonpanon ja valmistusprosessin mukaan. Apple Iphone Xs Max Suojakuori Otterbox Symmetry In 2021 Iphone Case Case Cover Apple iPhone 7 -mallin 47 tuuman näytön koko tekee tästä puhelimesta huomattavsti siromman kuin useimmat Applen lippulaivamallit. Pystyykö puhelinta ladata kuoren ollessa paikallaan.

IPhone 11 Pro MaxXS Max koko näytön panssarilasi Karkaistu lasi antaa tehokkaan suojan laitteen näytölle ja pidentää laitteen näytön käyttöikää. IPhone XS Max sisältää täyden 65 tuuman 1 Super Retina -näytön. Vertaile iPhone 12 Pron iPhone 12 Pro Maxin iPhone 12n iPhone 12 minin iPhone SEn ja monien muiden mallien ominaisuuksia ja teknisiä tietoja.

Celly panssarilasi koko näytölle iPhone XS MAX 11 Pro Max. Näytönsuoja on valmistettu 9H kestävästä ja 033mm ohuesta lasista. Tausta on lasia ja puhelimessa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu reunus.

IPhone Xs Max tarjoaa huipputeknologiaa ja upean koko etuosan kattavan 65-tuumaisen Super Retina-näytön mikä takaa yhden markkinoiden parhaista väritoistoista. IPhone XS Max Näyttö. Koko näytön karkaistu 9H-suojalasi.

IPhone XS Max panssarilasi pelastaa laitteesi näytön vaurioilta. Puhelimen näytön koko oli 65 tuumaa ja sen resoluutio on 1 242 2 688 pikseliä. 990 1290.

Musta reunus tekee ilmeestä yhtenäisen. IPhone XS Max panssarilasi suojaa näyttöä halkeamia naarmuja ja vaurioita vastaan. Mutta jos suuri näyttö todella kiinnostaa laitteen koko ei haittaa pidät Applen iOS-käyttöjärjestelmästä ja.

IPhone XS Max ominaisuudet iPhone XS Maxissa on sama upea Super Retina OLED-näyttö kuin iPhone Xssä mutta nyt 65 tuumaisen kokoisena. Sen seuraajat olivat iPhone 11 iPhone 11 Pro ja iPhone 11 Pro Max. Panssarilasi on joustamatonta lasia joka on erinomainen suojaamaan iPhonen haurainta sekä usein kalleinta osaa eli näyttöä.

Puhelimessa on entistä tehokkaampi A12 Bionic-siru kasvojentunnistus pitkäkestoisempi akku sekä kaksois 12 megapikselin laajakulmakamera. Näytön mukaan tulee tarvittavat. Kuori sopii erinomaisesti käytettäväksi kaikkien kauppamme iPhone XS Max näytönsuojien kanssa.

Kirkas näytönsuoja Apple iPhone XS Max ja iPhone 11 Pro Max yhteensopiva koko näytön Suojis-panssarilasi on tehokas suoja joka sulautuu puhelimesi näyttöön ja säilyttää sen alkuperäisen kosketusherkkyyden ja muotoilun. Takana on 12 Mpixn laajakulma- ja telekamerat. Ne on testattu hallituissa laboratorio-olosuhteissa ja niiden vedenpitävyysluokitus on IP68 IEC-standardi 60529 enimmäissyvyys 2 metriä 30 minuutin ajan.

Muovisiin suojakalvoihin verrattuna panssarilasin käyttötuntuma on ylivertainen kuitenkaan suojauksen tehokkuudesta tinkimättä. Materiaali on aitoa japanilaista AGC-lasia. Sivupainike on laitteen oikealla sivulla.

IPhone 6s on Applen älypuhelin joka julkaistiin 9. FullGlass-lasi istuu puhelimen näytölle raunasta reunaan. Koko näytön peittävä lasikalvo mustalla kehyksellä.

Samsung Galaxy S10 Plus 128GB valkoinen. Nopea ja edullinen huolto. Tekniset tiedot - Apple iPhone XS Max 64 Gt Käyttöjärjestelmä.

IPhone XS ja iPhone XS Max ovat vesi- ja pölytiiviitä. 12591 26091 sis. Puhelimessa on ei-irrotettava 3 174 milliampeeritunnin Li-Ion-akku.

APPLE iPhone XS Max 64GB Space Grey Erittäin hyvä Ilmainen toimitus. Sukupolvitabletti256 Gt102 IPS 2160 x 1620avaruuden harmaaPakkauksen paino 090 Kg 102 tuuman Retina-näyttö True Tonella tuottaa tarkat. Wave Full Cover 3D Panssarilasi Apple iPhone 11 Pro Max iPhone XS Max puhelimille.

IPhone XS Max iPhone XS Max on Applen vuonna 2018 julkistama älypuhelin joka oli viimeinen Applen matkapuhein jonka nimessä oli X. Se tuli myyntiin kaupoissa Yhdysvalloissa 25. IPhone 12 Pro Max.

5G ja LTE ovat saatavilla tietyillä markkinoilla. Apple iPhone X ja iPhone XS yhteensopiva koko näytön Suojis-panssarilasi on tehokas suoja joka sulautuu puhelimesi näyttöön ja säilyttää sen alkuperäisen kosketusherkkyyden ja muotoilun. Jos näyttö mitataan suorakaiteena sen lävistäjä on 542 tuumaa iPhone 13 mini 606 tuumaa iPhone 13 iPhone 13 Pro 668 tuumaa iPhone 13 Pro Max 542 tuumaa iPhone 12 mini tai 606 tuumaa iPhone 12 iPhone 11.

Tämä laadukas 9H-vahvuinen ja vain 033 mmn paksuinen panssarilasi on helppo kiinnittää poistaa ja pitää siistinä. Materiaali on aitoa japanilaista AGC-lasia. Näytöllä on vuoden takuu nopea toimitus ja asennuksen vaikeustaso on helppo kun seuraa askel askeleelta asennusohjeita.

Kuori tulee erittäin kevyesti reunojen yli näytön puolelta jotta koko näytölle suunnitellut panssarilasit eivät vastaa kuoren kehyksiin. Karkaistusta aidosta AGC japanilaisesta lasista valmistettu iPhone XS Max iPhone 11 Pro Max panssarilasi koko näytölle suojaa puhelimesi näyttöä erittäin tehokkaasti heikentämättä sen käyttötuntumaa. Samaan aikaan julkaistiin myös iPhone 6s Plus jonka näytön koko on 08 tuumaa suurempiUutena värivaihtoehtona on ruusukulta.

Korjaa itse tai postita meille. Lasi ruostumaton teräs. 1 Apple iPhone XS Max 165 cm 65 Kaksois-SIM iOS 12 4G 64 GB Harmaa.

Näyttöalueen koko on pienempi. Valmis helposti asennettavaksi koottu näyttömoduuli. IPhone Xs Max ei sovi kaikille ja joitakin ominaisuuksia voi saada muiden valmistajien puhelimista ja Appleltakin halvemmalla.

Pakkauksessa yksi lasi ja puhdistusvälineet. IPhone Xs suojakalvotepzi screen protector for iPhone Xs Max 20 pcs cleaning kit glass SCREEN-0004 EAN 7333048040886 EPZI läpinäkyvä näytönsuoja iPhone Xs Maxille 20 kpl pakkaus karkaistua lasia kovuusaste 9HKarkaistusta lasista valmistettu näytönsuoja iPhonelle. 102-inch iPad Wi-Fi 256GB - Space GreyApplen 102 tuuman iPad Wi-Fi9.

Erittäin ohut ja kirkas lasi tekee käytöstä miellyttävää etkä huomaa sitä jokapäiväsessä käytössä.


Apple Julkisti Uudet Iphone Xs Ja Iphone Xs Max Huippupuhelimet Saataville Ensi Viikon Perjantaina Hinnat 1 179 1 679 Euroa Teknavi


Ensitunnelmat Iphone Xs Ja Iphone Xs Max Uutuuspuhelimista Parannettu Ja Suurempi Versio Jo Erinomaisesta Iphone X Sta Mobiili Fi


Ensitunnelmat Iphone Xs Ja Iphone Xs Max Uutuuspuhelimista Parannettu Ja Suurempi Versio Jo Erinomaisesta Iphone X Sta Mobiili Fi


Apple Iphone Xr 11 Screenor Koko Nayton Kaareva Panssarilasi Musta Musta Mt


Iphone Xs Max Panssarilasi 9h 0 3mm


Apple Iphone X Xs 11 Pro Yksityinen Panssarilasi Koko Naytolle Puhelinfix


Apple Julkisti Uudet Iphone Xs Ja Iphone Xs Max Huippupuhelimet Saataville Ensi Viikon Perjantaina Hinnat 1 179 1 679 Euroa Teknavi


Iphone Xs Max Hinnat Alkaen 389 00 Swappie


Apple Iphone Xs Max 11 Pro Max Nayton Suojakalvo Kirkas 2kpl Mobiilitukku Fi


Screenor Full Cover Naytonsuojalasi Iphone Xs Max Dna


Iphone 11 Pro Max Xs Max Koko Nayton Panssarilasi


Testissa Apple Iphone Xs Max Kokoa Akkukestoa Suorituskykya Ja Vahintaan 1279 Euroa Page 2 Of 5 Muropaketti Com


Iphone Xr Vs Xs Ja Xs Max Puhelimen Kuoret Ja Panssarilasit


Iphone Xs Max Hinnat Alkaen 389 00 Swappie


Iphone 11 Pro Max Xs Max Koko Nayton Panssarilasi


Iphone Xs Max


Ensitunnelmat Iphone Xs Ja Iphone Xs Max Uutuuspuhelimista Parannettu Ja Suurempi Versio Jo Erinomaisesta Iphone X Sta Mobiili Fi


Iphone 11 Pro Max Xs Max Koko Nayton Panssarilasi


Iphone Xs Max Tekniset Tiedot Fi


Vertailu Paljastaa Iphone X Sta Ei Ehka Kannata Paivittaa Iphone Xs Aan Uusi Malli Tarjoaa Niukasti Merkittavia Uudistuksia Mtvuutiset Fi


Iphone Xs Max Naytto Tyokalusarja 1 Vuoden Takuu


Iphone Xs Max Naytto Tyokalusarja 1 Vuoden Takuu


Iphone Xs Max Hinnat Alkaen 389 00 Swappie


Arvostelussa Iphone Xs Ja Iphone Xs Max Uudet Huippu Iphonet Maksavat Paljon Mutta Rahalle Saa Myos Vastinetta Mobiili Fi


Iphone 11 Pro Max Xs Max Rock Koko Nayton Panssarilasi


Apple Iphone Xs Naytto Oled Rungolla Nopea Ilmainen Toimitus Suomesta Vuoden Takuu Ja Testatut Varaosat Tokoitech


Apple Iphone 12 Pro Max Koko Nayton Panssarilasi Musta Mobiilitukku Fi


Iphone 11 Pro Max Xs Max Rock Koko Nayton Panssarilasi


Tenoc Phone Case Compatible With Iphone Xs And Iphone X 10 Crystal Clear Ultra Slim Cases Soft Tpu Cover Full Protective Bumper Amazon Ca Electronics


Celly Panssarilasi Koko Naytolle Iphone Xs Max 11 Pro Max Motonet Oy


Apple Iphone X Xs 11 Pro Koko Nayton Panssarilasi Musta Mobiilitukku Fi


Testissa Iphone Xs Ja Iphone Xs Max Uudet Huippu Iphonet Maksavat Paljon Mutta Rahalle Saa Myos Vastinetta Teknavi

0 Response to "iphone xs max näytön koko"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel