patroon simpele trui breien

Ouderwets Breien verzamelt en plaatst op deze pagina gratis breipatronen voor truien. Met dit patroon maak je een van boven naar beneden gebreide trui ook wel top-down breien.


Pin Op Samardesign

Halve patentsteek in rijen ruwe oneffen zijde naar voor.

. Maak een aantal pompoms. Hier vind je de gratis breipatronen. De patronen zijn voor verschillende maten en voor verschillende niveaus.

Trui Breien - Ouderwets Breien. 1 kantsteek 1 rechte steek hierbij 1 naald dieper insteken 1 averechtse steek van. Zorg ervoor dat jouw hoofd nog in de opening past test dus even hoeveel centimeter je moet open houden.

Zet de mouwen aan de panden. Het aantal steken dat je voor elk van de delen van de trui opzet en breit hangt af van de maat die je nodig hebt. Gratis werkbeschrijving op Katia in het Nederlands.

In een effen of chic patroon is de tuniek in combinatie met een donkere jeans of pantalon en een paar hakken ook perfect voor een avondje uit. Gratis een trui voor kids maken. Met dit gratis breupatroon van It Is a Sarah brei je er zelf.

Voor deze trui hoef je alleen maar recht te breien dus ook beginners kunnen deze trui makkelijk breien. Gratis Patroon Beschikbaar Of Pdf Kopen Gedetailleerd Met Vele Foto S Trui Breipatronen Hoofdband Breipatroon Breien Breien Damestrui Eenvoudig Damestrui Basis Breipatroon Damestruien Breien Breipatronen. Vouw de boord naar binnen dubbel en zet met een onzichtbare steek vast.

Hoe je een patroon downloadt. Het patroon zowel de Nederlandse als de Engelse beschrijving is een PDF-document dat je na betaling direct kunt downloaden. Geef je huis een gebreide touch.

Patroon simpele trui breien. Brei 8 cm boordsteek. Het garen dat is gebruikt heeft een stekenverhouding van 8 steken x 11 toeren 10 x 10 cm en het vest is gebreid op naalden nummer 8 en rondbreinaald nummer 8.

Handige hulpjes Veiligheidsoogjes en neuzen. Hoe je een patroon downloadt. Met dit patroon van Ravelry kun je direct aan de slag.

Het patroon voor het breien van een mouwvestje was aan een update toe. Toebehoren breien en haken. 11 Eenvoudige Trui Breien Gratis Patroon.

Het patroon is beschreven in vier maten. Eerste gedeelte van het patroon. In deze categorie vind je patronen voor kinderen en ook voor peuters en babys voor zowel jongens als meisjes.

14 st 10 cm breed 26 naalden 10 cm hoog. Maat 3 tot en met 12 jaar. Meet je borstomtrek op en gebruik deze afmeting om.

Regelmatig worden er hier nieuwe breipatronen geplaatst. Met welk patroon ga jij aan de slag. Vervolgens maas je de mouwen aan de panden en sluit je de zijnaden.

Brei een lekkere sjaal muts kol of wanten. Shadow is beschikbaar in prachtige kleuren die soepel overlopen in elkaar. Alles valt of staat met het breien van een stekenproef zodat u het aantal steken en toeren kunt tellen gemeten over 10 cm.

Werk nu de trui netjes af. Een trui breien voor kids. Maak een aantal pompoms.

Kant soepel in boordsteek af. Dat noemen we dan. Gratis Breipatroon Zelf Breien Damestrui Gratis Patroon Maken Trui Breipatronen Damestruien Zelf Breien.

Het is een Nederlands breipatroon in pdf formaat. Gebreide trui van Garnstudio in ribbelsteek met gevallen steken en driekwart mouwen. Kies je favoriete ontwerp voeg het toe aan je winkelwagen en reken af volgens de bekende procedure.

Het patroon is vervolgens in je eigen account te downloaden. Meten is weten dames. Enkele kan je rechtstreeks downloaden in PDF formaat.

Step 1 Bepaal je maat. Gebreide damestrui in paarstinten en de bovenkant in de ajoursteek. Sluit de zij- en mouwnaden.

Ik breide het ooit van biologisch katoen maar dat garen is al jaren niet meer te koop. Er staan patronen bij voor beginners en gevorderden. Vesten truien sjaals tassen jurken mutsen in verschillende breigarens en stijlen.

Wij vermelden steeds de benodigde breiwol en naalden die je voor het patroon nodig hebt. Tot blijven herhalen eindigen met. Raglan trui uit één stuk op rondbreinaaldenZonder patroon op maat About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How.

Met deze speciaal geselecteerde breipatronen kun je onder andere truien breien met strepen als polo voor de zomer- en wintermaanden. Neem met naalden 3 zonder knop of gebruik een rondbreinaald rond de hals 112-116-120-124-128 steken op. Patroon 1 naalden 55 mm.

It Is a Sarah. Gratis basis breipatronen voor dameskleding deel 2 TRUIEN breien Prachtig geborduurd. Leuk breipatroon voor een trui met een pas in.

Dit is een erg leuk breipatroon voor halfgevorderde breisters. Dit controleren zorgt of uw zelf gemaakte trui of vest goed past of niet. De trui is gebreid met 5 tot 6 bollen scheepjes colour crafter en in het patroon wordt een beschrijving gegeven voor de maten 3840 4244 en 4648.

Gratis breipatroontjes voor de winter zorg dat je er warm bij loopt in de winter. Leuke breipatronen voor kussens vaatdoekjes gastendoekjes en nog veel meer. Een super makkelijk breipatroon van Libelle.

Onlangs ontdekte ik Durable breikatoen ideaal garen voor het breien van babykleding en daarom heb ik het mouwvestje opnieuw gebreid en het patroon uitgebreider beschreven Lees verder Mouwvestje breien. De trui is gebreid met 5 tot 6 bollen scheepjes colour crafter en in het patroon wordt een beschrijving gegeven voor de maten 3840 4244 en 4648. Dan is het natuurlijk altijd leuk om zelf een lekkere warme trui te breien of brei nu alvast een trendy zomertrui.

Als laatste stap werk je de draadjes netjes weg in de naden van het breiwerk. Om de trui in elkaar te zetten leg je het voor- en achterpand tegenover elkaar en maas je de schoudernaden aan elkaar. Er zijn simpele patronen speciaal voor beginnende breisters maar ook uitdagende patronen voor wie al meer ervaring heeft met breien.

Maat 3 tot en met 12 jaar. Hier kun je een breipatroontje vinden van een leuk kindertruitje. 3638 4042 4446 en 4850.


Breipatroon Damestrui Damestruien Breipatronen Gratis Breien


Phil Cabotine Strepentrui Gratis Breipatroon Wolplein Nl Alles Voor Breien En Haken Pullover Stricken Pullover Stricken Anleitung Strickanleitungen


Leer Een Trui Breien Kal Uitleg Met Video S Gratis Patroon Breien Trui Breipatronen Breien Truien


Witte Zomertrui Met 3 4 Mouwen Katoen Breien Breien Rechts Vrouw


Patron Tejer Punto Ganchillo Mujer Jersey Otono Invierno Katia 6053 17 P Damestruien Vrouw Trui


Trui Met Boothals Damestruien Breien En Haken Beginner Breien Projecten


Breipatroon Damestrui Met Streeppatroon Deze Trui Is Gebreid Van Het Phildar Garen Phil Tropical Trui Damestruien Breien Damestrui


Cat 16 X2f 17 Nr 301 Trui Met Boothals Patronen Breien En Haken Breien Boothals


Modeles Tricot Et Crochets Gratuits De Drops Design Jumper Knitting Pattern Garter Stitch Knitting Sweater Pattern


Winter 1988 1989 Patroon 26 Klik Voor Een Grotere Afbeelding Breien Truien Beginner Breien Damestruien


Sweater Men Raglan Miami Annell Herentrui Trui Breien


Oversized Trui Met Boothals Veritas Be Breien Truien Breien Damestrui Damestruien


Gratis Breipatroon Stone Washed Xl V Hals Trui Lange Mouw Bij De Breiboerderij V Hals Truien Trui Trui Breipatronen


Gratis Breipatroon Zelf Breien Damestrui Gratis Patroon Maken Trui Breipatronen Zelf Breien Damestruien


Gehaakte Trui Gratis Patronen Dameskleding Dameskleding Gehaakte Gratis Patronen Crochet Sweater Free Crochet Sweater Pattern Free Crochet Sweater


Eenvoudige Trui In Boord En Ribbelsteek Met Lange Mouwen Perfect Voor Beginners Zelf Breien Breien Truien Trui Breipatronen


Patroon Gebreide Trui Summer Shells Met Raglan En Kantpatroon Breiwebshop Nl Gebreide Truien Breien Boordsteek Breien Truien


Vintage Knitting Free Patterns Gratis Breipatronen Onder Andere Jaren 70 Patronen Ladies Cardigan Knitting Patterns Ladies Sweaters Patterns Sweater Pattern


Breipatroon Trui Marine Trui Damestruien Breien Haken


Pin Op Breien Vesten Jassen En Truien


Gratis Herfst Breipatronen Breipatronen Gratis Herfst Knitting Patterns Free Sweater Easy Sweater Knitting Patterns Knitting Projects Sweaters


Breipatroon Trui Gratis Breien Breien Damestruien


Breien Deze Trui Is Gemaakt Met Katia Concept Aire Katia Aire Is Een Zeer Fijne Kwaliteit Een Mengeling Van Baby Damestruien Breien Damestrui Breien Truien


How To Knit Leg Warmers Easy Ehow Knitting Leg Warmers Pattern Knit Leg Warmers


Epingle Sur Gratis Maandag Patroon Aanbieding


Pin Op Breien Vest


Damestrui Van Phildar Breien Damestruien Gratis Patroon


Eenvoudige Breipatroon Damestrui Beginnende Breister Vyazanaya Kryuchkom Odezhda Pulover Vyazanie


Poncho Breien Patroon Voor Beginners Breimeisje Nl Breien Poncho Breien Poncho Patronen


Gratis Patroon Naald 4 5 Breien Mode Stijl Breien Kindertrui


Eenvoudige Vest In Gerstekorrel Gratis Patroon Breien Gerstekorrel Breien Eenvoudig Breiwerk


Pin Van Corine Elskens Op Breien Haken Damestruien Breien Damestrui Breien

0 Response to "patroon simpele trui breien"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel